“Je mag alles van me weten behalve mijn pin-code”….

De situatie is een pin-automaat, je mag je eigen tijd van de dag kiezen. Kies je overdags met veel mensen of ‘s avonds laat, met weinig mensen in de buurt? Denk je wel na over wanneer je gaat pinnen?

Wanneer je het niet vertrouwt, weet je dan hoe je moet afbreken? Wist je van de rode knop met het X erop? Oefen het eens… het indrukken van de rode knop. Alles wordt dan meteen afgebroken. Je pasje komt eruit en er is niet gebeurt.

Hoe oplettend ben je bij de pin-automaat? Ben je nerveus? Hoeveel geld haal je eigenlijk? Is dat risicovol, of niet? Stel jezelf eens vragen zonder nerveus te worden. Veiligheid kan al het verschil uitmaken tussen overdags en ‘s avonds pinnen.

Ge├»nteresseerd? Mail naar ‘hazepad@gmail.com‘ voor meer informatie.